Handico sulautuu Haltijaan

Handico sulautuu 1.1.2017 osaksi Haltija Group Oy:tä. Puhelinnumeromme säilyvät muuttumattomina ja sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@haltija.fi. Olemme asiakkaisiimme yhteydessä muutosten tiimoilta. Toimittajia pyydämme huomioimaan, että laskutusosoitteemme muuttuu 1.1.2017.

Haltijan päätoimipiste sijaitsee Vantaalla ja se palvelee asiakkaita valtakunnallisesti Vantaan, Pirkkalan, Helsingin, Vaasan, Jyväskylän, Kuopion, Kotkan, Lappeenrannan ja Oulun toimipisteistä käsin.

Yhteystiedoista puhelinnumerot säilyvät muuttumattomina ja sähköpostiosoitteet muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@haltija.fi. Kaikki vanhoilla osoitteilla lähetetyt postit tavoittavat meidät.

Nykyiset sopimusvelvoitteet ja oikeudet periytyvät uudelle yhtiölle yhtiölle 1.1.2017 alkaen. Olemme asiakkaisiimme yhteydessä sopimusten päivittämiseksi. Uuden yhtiön Y-tunnus tulee olemaan 2412395-3.

Toimittajia pyydämme huomioimaan yhtiön nimen ja Y-tunnuksen muutoksen lisäksi laskutusosoitteen muutoksen. Uuden laskutusosoitteen löydät täältä.

Luo kirjanmerkki ja jaa