Henkilönostimiin uutuuksia

Aloitimme porras- ja tasohisseissä yhteistyön Hissiryhmä L&L Oy:n kanssa.

Hissiryhmä L&L Oy toimii ThyssenKrupp kotihissien maahantuojana ja edustajana Suomessa.ThyssenKrupp hissit ovat tunnettuja laadustaan ja pitkästä käyttöiästään. Hissiryhmä L&L Oy on keskittynyt erityisesti koteihin sekä julkisiin tiloihin soveltuviin hisseihin, joiden avulla voi liikkua esteettömästi. Kotihissi mahdollistaa asumisen omassa kodissa kaikissa elämän tilanteissa. Kotihissien yksilöllinen mitoitus tarjoaa toimivia tilaratkaisuja kodin ympäristöön. Kotihissin hankinta on taloudellisesti kannattava ratkaisu niin asuntoa rakennettaessa kuin myös jälkiasennuksena.

Hissiryhmän hissihuolto, varaosien varmuusvarasto ja ympärivuorokauden toimiva hissipäivystys takaavat kotihissin turvallisen sekä häiriöttömän käytön. Handicon ja Hissiryhmän välisessä yhteistyössä Hissiryhmä vastaa kohteen mitoituksesta sekä asennuksesta. Hissiryhmän edustamat ThyssenKrupp-hissit asennetaan valmistajan EN-ISO 9001 laatujärjestelmän mukaisesti. Hissivaraosien saatavuus on dokumentoitu 25 vuoden käyttöiän mukaan. Hissilaitteet ovat myös soveltuvin osin kierrätettävissä. Hisseille myönnetään kahden vuoden takuu.

Handicon valikoimaan tulleista porrashisseistä Levant sopii suoraan sisäportaaseen ja Flow on tarkoitettu erilaisiin kääntyviin portaisiin. Tasonostimen periaatteella toimiva B300 käy sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Lisätiedot, tuote-esitteet sekä havainnollistavat videot löydät Henkilönostimet-tuoteosiosta.

Luo kirjanmerkki ja jaa