Otto Bock osti Respecta Oy:n

Tänään 17.6.2013 julkaistulla kaupalla Otto Bock vahvistaa asemiaan Suomen proteesi- ja ortoosimarkkinoilla. Otto Bockin apuvälineistä Suomessa vastaa jatkossakin Handico Finland Oy.

Otto Bock tiedotti tänään ostaneensa Respecta Oy:n. Tehty yrityskauppa ei vaikuta Otto Bockin valmistamien apuvälineiden jakeluun tai saatavuuteen Suomessa. Handicolla ja Otto Bockilla on takanaan vuosien menestyksekäs yhteistyö. Yhtiöiden välillä on voimassa oleva yhteistyösopimus Otto Bockin apuvälineiden edustamisesta Suomessa ja tämän sopimuksen puitteissa yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa.

Otto Bock Scandinavia AB, johon kuuluu kymmenen tytäryhtiötä, on ortopedisen alan markkinajohtaja Pohjoismaissa. Yhtiön kotipaikka on Norrköpingissä, Ruotsissa. Tuote- ja palveluvalikoimaan kuuluvat mm. proteesit, ortoosit, pyörätuolit, ortopediset jalkineet ja palvelut sekä Rehband-merkkiset kuntoutukseen ja urheiluun tarkoitetut ortopediset tuet. Otto Bock Scandinavia AB:ssa ja tytäryhtiöissä on yhteensä noin 400 työntekijää ja vuotuinen liikevaihto on n. 70 M€. Maailmanlaajuisen Otto Bockin emoyhtiö on saksalainen Otto Bock HealthCare GmbH. Otto Bockilla on noin 6.000 työntekijää 49 toimipisteessä ympäri maailman. Konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 800 M€.


Luo kirjanmerkki ja jaa