Handico ACCAC-kumppaniksi!

ACCAC on osa kasvavaa, kansainvälistä taiteen ja kulttuurin liikettä, joka esittelee myös vammaisuutta uudessa ja yllättävässä valossa.

Tampere-talossa 11-14.3.2015 järjestettävä ACCAC 2015 (Accessible Arts and Culture) on saavutettavan (tai esteettömän) taiteen ja kulttuurin festivaali, joka nostaa tietoisuutta moninaisuudesta taiteen ja liikunnan keinoilla sekä kertoo mahdollisuuksista, jotka voivat rikastuttaa meidän kaikkien elämää. Tapahtuma kutsuu toimijoita yhteiskunnan eri osa-alueilta, taiteen harrastajia sekä kuluttajia verkostoitumaan, tutustumaan uusiin ideoihin, vaihtamaan tietoa eri alueiden saavutettavuudesta sekä kokemaan ikimuistoisia elämyksiä taiteen ja kulttuurin parissa.

Tapahtuma sisältää esityksiä ja ohjelmaa ympäri maailmaa musiikista, tanssista, visuaalisesta taiteesta ja teatterista lähtien. Tarjolla on siis neljä päivää huippuluokan taide- ja kulttuuritarjontaa ammattitaiteilijoiden, urheilijoiden, integroitujen ryhmien ja soveltavan liikunnan ammattilaisten toteuttamana. Esillä on myös yhteisöjä ja projekteja, jotka käyttävät taidetta kommunikaation välineenä ja hyvinvoinnin edistämisessä. Tarkemmin tapahtumaan voi tutustua verkossa tästä.

Handico Finland Oy toimii tapahtumassa apuvälineistä vastaavana partnerina. Järjestämme tapahtuman puitteissa mahdollisuuden kokeilla käytännössä esteettömyyttä parantavia tuotteita, esimerkiksi Scalamobil-porraskiipijää tai vaikkapa Acorn-tuolihissiä.

Luo kirjanmerkki ja jaa