Freeway-nostoliina-tuotebanneri


Freeway nostoliinat

Freewayn nostoliinat on suunniteltu sekä asiakkaan että hoitohenkilöstön tarpeet huomioiden. Nostoliinat ovat yhteensopivia nostohenkarilla varustettujen potilasnostinten kanssa.

Yleisnostoliina
(Universal Sling)Yleisnostoliina

Yleisnostoliinat soveltuvat käytettäväksi useimmissa nostotilanteissa. Nostoliinat on helppo pukea nostettavalle, ja ne ovat samalla myös erittäin tukevia.


Pussiliina
(Hammock Sling)Pussiliina

Pussiliinaa käytetään, kun häntäluun alue tai muu keho tarvitsee erityistä lisätukea. Pussiliinaa voidaan käyttää joko jalkaosat erillään tai yhdessä, jolloin nostoliinan kehtomainen muoto tukee erityisesti jalka-amputoitujen henkilöiden asentoa.


Amputaatioliina
(Comfort Recline Sling)Amputaatioliina

Joustavasta Spacer -materiaalista valmistettu nostoliina on suunniteltu amputoitujen henkilöiden nostamiseen. Amputaatioliinaa voidaan käyttää myös tilanteissa, joissa nostoliina täytyy jättää asiakkaan alle.


Hygienialiina
(Dual Access Sling)Hygienialiina

Hygienialiinaa käytetään joko henkari-tai seisomanojanostinten kanssa. Hygienialiinan avoin takaosa helpottaa housujen riisumista WC:ssä tapahtuvien siirtojen aikana.


Seisontanostoliina
(Standing Support Sling)Seisontanostoliina

Nostoliinaa käytetään joko seisomaharjoittelun tukena kuntoutuksessa tai apuna WC:ssä tapahtuvien siirtojen aikana asiakkaille, jotka pystyvät seisomaan tuetusti.

Tutustu nostoliinoihin ja niiden ominaisuuksiin tarkemmin esitteessä!